Ninja Assasin (film)

 

 

Urmarit de cosmarul executiei prietenei sale de catre Clan, Raizo reuseste sa evadeze …si dispare. Acum, el asteapta momentul potrivit pentru a se razbuna.

La Berlin, agentul Europol Mika Coretti (Naomie Harris) a dat de urma unor sume de bani care par a avea legatura cu mai multe asasinate politice ce conduc la o retea de ucigasi platiti din Orientul indepartat. Nesocotind ordinele superiorului sau, Ryan Maslow (Ben Miles), Mika incepe sa investigheze in arhiva strict secreta a agentiei pentru a afla adevarul in legatura cu aceste asasinate.

Cercetarile ei o transforma in curand in tinta, iar Ozunu Clan trimite o echipa de killeri, condusa de temutul Takeshi (Rick Yune), care trebuie s-o reduca la tacere pentru totdeauna. Raizo o salveaza pe Mika din ghearele atacatorilor, desi stie ca organizatia Clan nu va renunta sa-i vaneze pana cand nu va reusi sa-i elimine pe amandoi.

Angajati intr-un joc de-a soarecele si pisica pe strazile Berlinului, Raizo si Mika trebuie sa se increada unul in altul daca vor sa supravietuiasca …si sa invinga enigmatica organizatie Ozunu Clan.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor