Mixed Grill Dracula

4 portii

Ingrediente:

  • 400g piept de pui dezosat, taiat felii
  • 400g muschi de vita, taiat felii
  • 400g file de porc, taiat felii
  • 4 ciuperci mari (numai palariile)
  • 200g carnaciori
  • 400g rosii in suc
  • 200ml vin alb sec
  • 2 ardei iuti, taiati in doua, crestati
  • 1 legatura patrunjel proaspat, tocat
  • 2 lingurite mustar

Mod de preparare:

1. Taiati carnea felii groase de 2 cm si bateti-le putin, ca pentru snitele. Condimentati cu sare si piper si ungeti cu ulei fiecare felie. Asezati feliile una peste alta si dati la cuptor, la foc mic, timp de 50 minute, pana se patrund.

2. Cu ajutorul aparatului de scos semintele din mar decupati mijlocul palariei ciupercii. Taiati carnaciorii in segmente de cate 6 cm si despicati-i in patru la un capat.
Taiati ardeii iuti in patru, scoateti semintele si crestati fiecare bucata in trei locuri, pentru a obtine niste colti.

3. Puneti pe fiecare portie cate o jumatate de lingurita de mustar, ardeiul iute si acoperiti cu palaria de ciuperca, in care ati infipt un carnacior cu crestatura in sus. Dati la cuptor inca 10-15 min.
Intre timp, fierbeti rosiile taiate cubulete, vinul si patrunjelul, pentru a obtine un sos. Potriviti de sare si piper si turnati pe jumatate din preparat.

Reteta furnizata de restaurantul White Horse din Bucuresti. Foto: Radu Grozescu pentru Avantaje

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne mixta