Minitarte cu portocale și brânză de vaci

minitarte cu portocale

12 bucăți gata în 45 minute, 362 calorii per porție, 25 g grăsimi, 28 g carbohidrați

Ingrediente necesare minitartelor cu portocale și brânză de vaci

Zeama de la 1 lămâie

Zeama și coaja rasă de la 3 portocale

150 g zahăr tos

225 g biscuiți digestivi

85 g unt topit

600 g cremă de brânză de vaci

2 ouă

100 ml frișcă lichidă

4 bucăți fructul pasiunii

75 g semințe de rodie

Cu prepari minitartele

1 Prepară siropul de portocală: într-un vas pe foc fierbe zeama de portocală, coaja rasă, zahărul tos cu 2 linguri apă 3 min și lasă deoparte.

2 Încinge cuptorul la semnul 3 1/2/170°C și unge cu unt o formă de brioșe cu 12 adâncituri. Sfărâmă biscuiții în tocătorul electric și combină cu untul topit. Porționează în forme și presează ușor.

3 Combină crema de brânză de vaci cu ouăle și apoi încorporează frișca și două treimi din sirop. Porționează în forme și nivelează suprafața; dă la
cuptor 25 min.

4 În siropul rămas adaugă pulpa fructului pasiunii și 1 lingură apă și fierbe 1 min. Trece siropul prin sită și apoi combină cu semințele de rodie și stropește mini tartele după ce sunt complet reci.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar