Minitarte cu portocale și brânză de vaci

minitarte cu portocale

12 bucăți gata în 45 minute, 362 calorii per porție, 25 g grăsimi, 28 g carbohidrați

Ingrediente necesare minitartelor cu portocale și brânză de vaci

Zeama de la 1 lămâie

Zeama și coaja rasă de la 3 portocale

150 g zahăr tos

225 g biscuiți digestivi

85 g unt topit

600 g cremă de brânză de vaci

2 ouă

100 ml frișcă lichidă

4 bucăți fructul pasiunii

75 g semințe de rodie

Cu prepari minitartele

1 Prepară siropul de portocală: într-un vas pe foc fierbe zeama de portocală, coaja rasă, zahărul tos cu 2 linguri apă 3 min și lasă deoparte.

2 Încinge cuptorul la semnul 3 1/2/170°C și unge cu unt o formă de brioșe cu 12 adâncituri. Sfărâmă biscuiții în tocătorul electric și combină cu untul topit. Porționează în forme și presează ușor.

3 Combină crema de brânză de vaci cu ouăle și apoi încorporează frișca și două treimi din sirop. Porționează în forme și nivelează suprafața; dă la
cuptor 25 min.

4 În siropul rămas adaugă pulpa fructului pasiunii și 1 lingură apă și fierbe 1 min. Trece siropul prin sită și apoi combină cu semințele de rodie și stropește mini tartele după ce sunt complet reci.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar