Minitarte cu legume

minitarte cu legume

8 bucăți gata în 25 minute, 123 calorii per porție, 9 g grăsimi, 4 g carbohidrați

Ce ingrediente folosești la prepararea minitartelor cu legume

– 2 ouă

– 200 ml frișcă lichidă

– 150 g legume tocate: porumb, sparanghel, ardei gras

– 1 lingură pesto

– 8 felii șuncă de Praga

Cum prepari minitartele cu legume

1. Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Într-o cană mare combină ouăle, frișca, legumele și pesto.

2. Tapetează cu felii de șuncă 8 adâncituri din tava pentru brioșe având grijă să se suprapună perfect și apoi toarnă amestecul ca să umpli fiecare locaș. Dă la cuptor 15-20 min sau până când se întărește. Servește calde. Le poți păstra la rece după ce s-au răcit complet.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne