Mini brioșe cu morcovi și fulgi de ovăz pentru micul-dejun

minibriose cu morcov si fulgi de ovaz

6 bucăți gata în 45 minute

Ingrediente necesare preparării brioșelor

50 g făină integrală

50 g fulgi de ovăz, plus pentru ornat

75 g zahăr tos

Un praf bicarbonat

1 linguriță praf de copt

½ scorțișoară măcinată

3 morcovi răzuiți

2 ouă

75 ml lapte

75 ml iaurt natur

50 g unt, tăiat cuburi

Cum prepari mini brioșele cu morcovi și fulgi de ovăz

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200°C. Tapetează cu hârtie de copt o formă specială de brioșe; modelează hârtia ca să se plieze perfect pe marginea găurilor din formă.

2 Într-un bol, combină făina, fulgii de ovăz, zahărul, bicarbonatul, praful de copt, scorțișoara și un praf de sare.

3 Într-o cană combina iaurtul, morcovul, ouăle și laptele. Adaugă peste ingredientele uscate și combină. Porționează în forme și presară fulgi de
ovăz. Dă la cuptor 30-35 min sau până când se pătrund și devin elastice la atingere.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar