Miel marinat in stil thailandez

Timp de gatit: 20 min., 244 calorii per portie

Ingrediente:

  • 12 g grasimi, 1 g grasimi saturate
  • 12 cepe mici rosii, taiate felii
  • 150 g rosii-cireasa
  • 1 fir de coriandru si 1 fir de menta proaspata
  • 450 g file de miel
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura sos de peste thailandez
  • 1 lingurita zahar brun
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 lamaie, zeama si putina coaja rasa
  • 2 linguri alune rumenite si zdrobite

Mod de preparare:

Amesteca ceapa, rosiile si verdeata intr-un bol, iar dupa aceea imparte salata pe farfuriile de servit.

Frige carnea la gratar timp de 10 minute, intorcand o data. Taie friptura felii si asaza-le deasupra salatei.

Amesteca ingredientele ramase, mai putin alunele, si stropeste friptura cu amestecul care a rezultat. Presara alunele si serveste cu garnitura de chipsuri de creveti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de oaie