Miel in stil oriental

Lasata la marinat, carnea devine frageda si suculenta.
300 calorii, 18 g grasimi per portie
Timp de gatit: 15 min.

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 700 g carne macra de miel
  • 1 1/2 lingurite praf de ghimbir
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 bucati de ardei gras
  • 1 varza mica tocata
  • 4 linguri vin alb sec
  • 2 linguri seminte de susan prajite
  • 150 ml concentrat de pui

Mod de preparare:

1 Intr-un vas, incingeti uleiul de susan si caliti 1 ardei iute, taiat felii subtiri. Adaugati carnea macra de miel, taiata felii si praful de ghimbir; prajiti timp de 2-3 minute, amestecand, pana cand carnea se rumeneste. Scoateti carnea pe un platou, adaugati 2 linguri ulei de susan si prajiti bucatile de ardei gras, taiat felii. Cand este patruns, adaugati-l peste carnea de miel.

2 Adaugati in vas concentratul de pui si fierbeti la foc iute pana ce cantitatea se reduce la jumatate. Adaugati varza mica tocata si fierbeti-o timp de 2 minute. Adaugati in vas carnea, ardeiul si vinul alb sec, iar atunci cand preparatul este fierbinte adaugati 2 linguri seminte de susan prajite. Serviti preparatul cu garnitura de orez fiert in aburi.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate chinezesti