Melinda Creangă, protagonista copertei Avantaje, face ceea ce îi place!

Melinda CreangaIubesc copiii, iar acest lucru m-a ajutat foarte mult să-mi găsesc o meserie care să mi se potrivească asemenea unei mănuşi. Sunt  Melinda Creanga, am 31 de ani, locuiesc în Oradea şi sunt educatoare de 11 ani. De mică mi-am dorit acest lucru şi iată că am reuşit.

Iubesc dimineţile în care îi întâmpin pe copii şi mă aleg cu multe îmbrăţişări şi pupici! Cum altfel aş putea să-mi încep ziua şi să mă bucur de ea? Exista atâtea satisfacţii atunci când lucrezi cu copiii!

E minunat să-i întâlnesc pe foştii mei grădiniţari care şi acum vin în vizită la grădiniţă şi să depănăm amintiri…

Da, pot spune că Dumnezeu mi-a purtat de grijă şi m-a ajutat să-mi găsesc cu adevarat menirea!  Nu cred că aş putea face altceva cu atâta placere!

Am început să spun despre serviciul meu pentru că a fost cea mai mare realizare, cu asta mi-am început viaţa de după liceu.

Dar există ceva şi mai important pentru mine şi cu siguranţă ca aşa e pentru cei mai mulţi dintre noi. Familia. Sunt casatorita de 6 ani cu un om minunat, profesor şi el.

Lucian ştie să facă din fiecare zi obişnuită una specială, e omul care se pricepe cel mai bine să facă surprize (plăcute!) şi să-mi arate cât de mult mă iubeşte.

Se spune că oamenii se schimbă pe măsură ce trece timpul, lucru care e adevarat.

Însă, cu bucurie pot spune că ne-am schimbat şi ne-am modelat unul dupa altul, cizelându-ne şi încercând fiecare să-l facă fericit pe celălalt.

Da, se poate, în zilele astea în care atât de multe cupluri se destramă, există şi azi familii fericite! Acum aproape trei ani a sosit pe lume cea mai mare bucurie a noastră: Giulia.

Doamne, cât de minunat e să te poţi bucura în fiecare zi de copilul tău! Să-l vezi crescând, să-i urmareşti fiecare pas, fiecare lucru învăţat şi să descoperi că, la rândul tau, ai aşa de multe de învăţat de la o fiinţă atât de mititică!

Creştem împreună în fiecare zi şi ne bucurăm că Dumnezeu e bun cu noi! Timpul liber ne place să-l petrecem împreună, să mergem la cumpărături, să ne plimbam şi chiar să facem
curăţenie şi mâncare.

Acum a început pentru noi o nouă etapă, plină de provocari: gradiniţa.

Citeşte tot articolul în Revista Avantaje, ediţia noiembrie 2012

Vezi şi De vorba cu citoarea de pe coperta din ianuarie
 

 

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate