Macaroane la cuptor

macaroane la cuptor

4 porții gata în 15 minute, 800 calorii per porție, 38 g grăsimi, 79 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării macaroanelor la cuptor

– 350 g macaroane

– 8 felii costiță, ruptă

– 4 fire ceapă verde, tăiată felii

– 500 ml sos de brânză

– 2 linguri muștar cu boabe întregi

– 100 g cașcaval răzuit

– 6 roșii, tăiate în două

Cum prepari macaroanele la cuptor

1. Încinge grătarul la temperatura maximă. Într-un vas larg fierbe macaroanele în apă cu sare, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. Între timp, prăjește costița într-un vas neaderent.

2. Scurge pastele de lichid și adaugă-le în vasul cu costița, împreună cu ceapa verde, sosul de brânză și muștarul. Încălzește bine și apoi toarnă într-un vas rezistent la cuptor. Presară cașcavalul și dă la grill până când se topește.

 

Sursa foto: 123rf.com

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar