Macaroane cu brânză la cuptor

paste cu branza

4 porții gata în 45 minute,853 calorii per porție, 52 g grăsimi, 65 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării macaroanelor

  • 300 g macaroane
  • 70 g unt nesarat
  • 25 g faina integrala
  • 450 ml lapte integral
  • Un praf de nucșoară
  • 150 ml frișcă lichidă neîndulcita
  • 1 lingura muștar cu boabe întregi
  • 225 g cașcaval sau Cedar
  • 1 legatura ceapa verde, tocata

Cum prepari macaroanele cu brânză

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Fierbe pastele în apa cu sare conform instrucțiunilor.

2 Topește 25 g unt și prăjește faina 1 min. Stinge cu laptele și amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloașe. Fierbe sosul la foc potrivit, amestecând pâna când se îngroașa. Potrivește gustul de sare și piper, nucșoara. Adauga frișca lichida neîndulcita, muștarul și 2/3 din brânza. Amesteca omogen.

3 Prajește ceapa verde în untul ramas și adauga în sos împreuna cu macaroanele; amesteca.

4 Toarna compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și presara deasupra brânza ramasa. Da la cuptor circa 30 min pâna când se rumenește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Mancaruri