Macaroane cu brânză la cuptor

paste cu branza

4 porții gata în 45 minute,853 calorii per porție, 52 g grăsimi, 65 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării macaroanelor

  • 300 g macaroane
  • 70 g unt nesarat
  • 25 g faina integrala
  • 450 ml lapte integral
  • Un praf de nucșoară
  • 150 ml frișcă lichidă neîndulcita
  • 1 lingura muștar cu boabe întregi
  • 225 g cașcaval sau Cedar
  • 1 legatura ceapa verde, tocata

Cum prepari macaroanele cu brânză

1 Încinge cuptorul la semnul 6/200 C. Fierbe pastele în apa cu sare conform instrucțiunilor.

2 Topește 25 g unt și prăjește faina 1 min. Stinge cu laptele și amesteca continuu pentru a nu se forma cocoloașe. Fierbe sosul la foc potrivit, amestecând pâna când se îngroașa. Potrivește gustul de sare și piper, nucșoara. Adauga frișca lichida neîndulcita, muștarul și 2/3 din brânza. Amesteca omogen.

3 Prajește ceapa verde în untul ramas și adauga în sos împreuna cu macaroanele; amesteca.

4 Toarna compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și presara deasupra brânza ramasa. Da la cuptor circa 30 min pâna când se rumenește.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Mancaruri