Luna Septembrie – Luna Inimii

Luna Inimii, campanie

Astfel, cei care cumpara Becel in aceasta perioada pot merge cu folia protectoare de sub capac la cel mai apropiat centru Medsana pentru a beneficia gratuit de dozarea colesterolului (colesterol total, colesterol HDL / bun, colesterol LDL / rau) si a trigliceridelor, dar si de o consultatie gratuita pentru interpretarea rezultatelor.

Scopul campaniei Becel este de a trage un semnal de alarma privind pericolul pe care il reprezinta colesterolul marit pentru sanatatea inimii . Iar luna septembrie, Luna Inimii, este momentul potrivit pentru ca fiecare dintre noi sa se preocupe de sanatatea inimii sale si a celor dragi.

„2 din 3 romani sufera de afectiuni cardio-vasculare. Daca tu esti bine, ai grija de inimile celor dragi! Ajuta-i sa-si verifice colesterolul!” – acesta este mesajul Becel.

Mail multe informatii, la tel verde – 0800 150 150.

Becel este o margarina de noua generatie care, prin continutul sau bogat in grasimile elentiale Omega 3 si Omega 6, ajuta in lupta impotriva colesterolului. Numele Becel este o prescurtare a expresiei Blood Cholesterol Lowering (BCL) si arata, o data in plus, scopul pentru care a fost creat de cercetatorii Unilever. Distribuita initial doar prin intermediul farmaciilor, Becel este astazi consumata de 12 milioane de oameni din 29 de tari.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri