Lipii mexicane umplute

Orice fel de lipie poate fi umplută pentru această reţetă rapidă şi gustoasă.

lipii mexicane umplute
*4 porții *Timp de preparare 15 minute *270 calorii per porție *19 g grăsimi

Ingrediente necesare preparării lipiilor mexicane

– 1 lingură ulei de floarea-soarelui

– 150 g friptură de pui, tăiată bucăţi mici

– 2 linguri amestec de condimente mexicane

– 1 roşie mare, tăiată cuburi

– 1 fir ceapă verde, tocată

– 5 linguri fasole albă din conservă, clătită

– 1 mic avocado, tăiat cuburi

– zeama de la ½ lămâie

– 1 lingură ulei de măsline

– O mână de pătrunjel proaspăt, tocat – opţional

– 4 bucăți lipie

– Smântână – opţional

Cum prepari lipiile mexicane umplute

Într-un vas pe foc încinge uleiul şi prăjeşte friptura de pui cu amestecul de condimente câteva minute.

Între timp, combină roşia, ceapa verde, fasolea albă, avocado. Adaugă zeama de lămâie şi uleiul de măsline şi un praf de zahăr tos. Adaugă pătrunjel proaspăt, dacă foloseşti.

Încălzeşte lipiile şi serveşte-le umplute cu friptura şi salata de legume dreasă cu smântână, după gust.
Pont: Alege lipii fără gluten pentru cei cu intoleranţă la gluten şi iaurt din soia, pentru cei cu intoleranță la lactoză.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar