Lipie cu friptura de pui

4 portii
800 calorii per portie
12 g grasimi, 5 g saturate

Ingrediente:

  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 200 g boabe de porumb dulce
  • 200 g branza de vaci
  • 4 felii sunca de Praga
  • 1 bucata friptura de piept de pui
  • 4 lipii

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca 1 ardei gras rosu, curatat de seminte si taiat cuburi mici, 1 ceapa rosie tocata marunt, 200 g boabe de porumb dulce, 200 g branza de vaci, 4 felii sunca de Praga taiate fasii si 1 bucata friptura de piept de pui taiata fasii. Incalzeste 4 lipii, taie-le in doua si umple-le cu amestecul de carne si legume.

Sugestie Avantaje
Pentru o masa calda, caleste ardeiul si ceapa in- tr-un vas, cu putin ulei de masline, timp de 2 minute, adauga porumbul si carnea si tine pe foc pana cand totul se incalzeste complet.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate pe baza de aluaturi si placinte