Legume verzi sotate cu smantana

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 250 g fasole verde, curatata
  • 250 g mazare
  • 150 ml smantana grasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri menta proaspata, tocata

Mod de preparare:

1. Intr-un vas larg, neaderent, incinge uleiul si soteaza ceapa timp de 8 minute, pana cand se inmoaie si devine sticloasa. Adauga 1/2 lingurita sare, fasole verde si 100 ml apa. Lasa sa fiarba 5 minute, pana cand fasolea se patrunde.

2. Adauga mazarea si smantana si continua sa fierbi timp de 5 minute, pana cand sosul se ingroasa. Adauga zeama de lamaie si menta si potriveste gustul de sare.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume