Legume verzi sotate cu smantana

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 1 ceapa, tocata marunt
  • 250 g fasole verde, curatata
  • 250 g mazare
  • 150 ml smantana grasa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri menta proaspata, tocata

Mod de preparare:

1. Intr-un vas larg, neaderent, incinge uleiul si soteaza ceapa timp de 8 minute, pana cand se inmoaie si devine sticloasa. Adauga 1/2 lingurita sare, fasole verde si 100 ml apa. Lasa sa fiarba 5 minute, pana cand fasolea se patrunde.

2. Adauga mazarea si smantana si continua sa fierbi timp de 5 minute, pana cand sosul se ingroasa. Adauga zeama de lamaie si menta si potriveste gustul de sare.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume