Legume verzi cu vinegreta

Sunt usor crocante si au un gust cu totul aparte.
6 portii – Timp de gatit: 10 min.
104 calorii, 5 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 g fasole verde
  • 200 g mazare boabe
  • 400 g legume asortate (cumparate la punga, congelate; se gasesc in diferite amestecuri)
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1 – Fierbe fasolea. Adauga mazarea si mai fierbe 10 minute. Adauga legumele, decongelate, si tine pe foc inca 3 minute.

2 – Amesteca otetul, uleiul, un praf de sare si piper negru macinat. Scurge legumele de apa si toarna sosul preparat. Adauga patrunjelul si amesteca bine.

Pofta buna!
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Garnituri de legume