Legume verzi cu susan și usturoi

legume verzi cu susan si usturoi

8 porții gata în 10 minute, 63 calorii per porție, 4 g grăsimi, 3 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării legumelor verzi cu susan și usturoi

1 lingura ulei

300 g fasole verde

1 linguriță ulei de susan

2 căței de usturoi, zdrobit

4 buc pak choi – salata chinezeasca taiata sferturi

100 g mazare

1-2 linguri sos de soia

2 linguri ceapa caramelizata crocanta sau alune sarate

Cum prepari legumele verzi cu susan și usturoi

1 Într-un vas adânc (wok) încinge uleiul și prăjește amestecând continuu legumele verzi. Lasă-le deoparte.

2 Adaugă în vas uleiul de susan și usturoiul și amesteca. Adauga pak choi și mazarea și amesteca. Ține pe foc 1-2 min și apoi adauga fasolea, sosul de soia. Servește presarat cu ceapa crocanta.

Sursa foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar