Legume rumenite cu ghimbir

Timp de gatit: 20 min., 200 calorii per portie

Ingrediente:

  • 10 g grasimi, 1,5 g grasimi saturate
  • 350 g chiftele de soia (inmuiate si gata preparate)
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 lingura ghimbir (pudra)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600 g amestec de legume asortate, oparite si fierte pe jumatate
  • 3 lingurite miere

Mod de preparare:

Amesteca chiftelele – inmuiate (conform indicatiilor de pe ambalaj) si sfaramate – cu sosul de soia si adauga ghimbirul.

Intr-un vas larg, incinge uleiul si prajeste compozitia amestecand timp de 5 minute.

Adauga legumele si prajeste 3 minute, amestecand incontinuu.

Stropeste cu mierea si mai tine pe foc 1 minut, amestecand incontinuu.

Serveste presarat cu seminte de susan rumenite si cu ceapa verde, tocata marunt.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume