Legume rumenite cu ghimbir

Timp de gatit: 20 min., 200 calorii per portie

Ingrediente:

  • 10 g grasimi, 1,5 g grasimi saturate
  • 350 g chiftele de soia (inmuiate si gata preparate)
  • 5 linguri sos de soia
  • 1 lingura ghimbir (pudra)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 600 g amestec de legume asortate, oparite si fierte pe jumatate
  • 3 lingurite miere

Mod de preparare:

Amesteca chiftelele – inmuiate (conform indicatiilor de pe ambalaj) si sfaramate – cu sosul de soia si adauga ghimbirul.

Intr-un vas larg, incinge uleiul si prajeste compozitia amestecand timp de 5 minute.

Adauga legumele si prajeste 3 minute, amestecand incontinuu.

Stropeste cu mierea si mai tine pe foc 1 minut, amestecand incontinuu.

Serveste presarat cu seminte de susan rumenite si cu ceapa verde, tocata marunt.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume