Legume picante

pentru 4 portii
150 calorii/portie
Timp de pregatire: 10 min
Timp de preparare: 25 min

Ingrediente:

  • 2 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 225g ceapa, taiata felii
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 2 lingurite chimen
  • 1/2 lingurita sofran
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 conserva (400g) de rosii in bulion
  • 1 cartof mare, taiat cuburi
  • 225g conopida
  • 125g bame, taiate
  • 2 linguri suc de lamaie

Mod de preparare:

1. Incingeti uleiul si caliti ceapa si usturoiul, timp de 5 minute, pana se inmoaie.

2. Adaugati chimenul, sofranul, boiaua si rosiile din conserva si fierbeti timp de 5 minute. Adaugati cartoful, conopida, bamele, sucul de rosii si potriviti de sare si piper.

3. Fierbeti inabusit, la foc potrivit, timp de 15 minute, pana se fragezesc legumele.

Serviti cu iaurt, muraturi si paine crocanta.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume