Legume gratinate

  1. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Curata 4-5 cartofi de coaja si taie-i felii de 0,5 cm. Spala, curata 1fir de praz si taie-l felii de 1cm. Opareste 3 rosii timp de 1minut si apoi decojeste-le. Taie-le felii de 1cm. Taie 100 g costita afumata cubulete.
  2. Unge cu 1lingura ulei o tava de friptura si asaza legumele amestecate intr-un strat. Presara costita, sare si piper negru proaspat macinat. Amesteca 200 ml smantana si 1lingura busuioc, tocat, cu 1ou batut si toarna amestecul peste legume. Presara deasupra 100 g cascaval razuit.
  3. Da la cuptor timp de 30-40 de minute. Daca observi ca suprafata se rumeneste intens, atunci acopera vasul cu folie de aluminiu. Inainte de a servi orneaza cu frunze proaspete de busuioc.
     
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne