Legume frantuzesti

Fasolea, mazarea si ardeii copti se combina de minune cu untul aromatizat.

E gata in: 10 minute; calorii: 118 per portie; grasimi: 4 g

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 300 g fasole verde, congelata
  • 300 g mazare, congelata
  • 4 fire ceapa verde, taiate segmente
  • 3 ardei capia, copti si curatati de coaja si seminte
  • 25 g unt aromatizat cu usturoi
  • 1 legatura patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1 Pune pe foc, la fiert, un vas mare cu apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare. In momentul cand apa clocoteste, adauga fasolea verde si apoi mazarea. Cand apa clocoteste din nou, lasa la fiert timp de 10-15 minute.

2 Scurge legumele si pune-le din nou in vas. Adauga ceapa, ardeiul taiat fasii subtiri si untul aromatizat cu usturoi. Amesteca si acopera vasul cu capac; tine pe foc timp de cateva minute, pana cand totul se infierbanta complet. Presara sare, piper negru proaspat macinat si patrunjel si serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume