Legume frantuzesti

Fasolea, mazarea si ardeii copti se combina de minune cu untul aromatizat.

E gata in: 10 minute; calorii: 118 per portie; grasimi: 4 g

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 300 g fasole verde, congelata
  • 300 g mazare, congelata
  • 4 fire ceapa verde, taiate segmente
  • 3 ardei capia, copti si curatati de coaja si seminte
  • 25 g unt aromatizat cu usturoi
  • 1 legatura patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

1 Pune pe foc, la fiert, un vas mare cu apa in care ai adaugat 1 lingurita de sare. In momentul cand apa clocoteste, adauga fasolea verde si apoi mazarea. Cand apa clocoteste din nou, lasa la fiert timp de 10-15 minute.

2 Scurge legumele si pune-le din nou in vas. Adauga ceapa, ardeiul taiat fasii subtiri si untul aromatizat cu usturoi. Amesteca si acopera vasul cu capac; tine pe foc timp de cateva minute, pana cand totul se infierbanta complet. Presara sare, piper negru proaspat macinat si patrunjel si serveste.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume