Legume cu cuscus si creveti

Legume cu cuscus si creveti
1. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie, adauga morcovul, telina, prazul, usturoiul, chilli, sofranul si frunza de dafin si caleste timp de 4-5 min, pana se inmoaie. Adauga vinul alb si rosiile si fierbe-le 5 min, pana se reduce la o treime. Redu flacara, adauga fructele de mare fierte si fierbe la foc mic timp de 5 min.

2. Intre timp, amesteca concentratul vegetal si coaja de lamaie plus sucul, lasa sa dea in clocot, adauga cuscus, amesteca, ia de pe foc si acopera cu un capac. Lasa 5 min. Asezoneaza, adauga ulei de masline si invarte cu o furculita; adauga patrunjel. Serveste cu fructe de mare.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare