Lazane cu legume si sos de branza de vaci

Straturile de legume gustoase, rumenite la cuptor, alterneaza cu paste si spanac amestecat cu sos cremos de branza de vaci.

6 portii
Timp de pregatire: 1 ora
Timp de gatit: 50 min.
220 calorii, 7 g grasimi per portie

Ingrediente :

  • 2 ardei grasi (rosu si verde), taiati felii
  • 5 rosii, taiate in doua
  • 2 dovlecei, taiati fasii
  • 1 lingura ulei de masline
  • 300 g spanac 250 ml smantana dietetica
  • 250 g branza de vaci proaspata
  • 500 g sos de rosii
  • 250 g lazane

Mod de preparare:

1 Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180 grade C. Asaza ardeii, dovleceii si rosiile intr-o tava si stropeste cu ulei. Da la cuptor timp de 20 minute.
2 Fierbe spanacul in apa cu sare si scurge de apa. Amesteca-l cu smantana si branza de vaci si presara sare si piper.
3 Incalzeste sosul de rosii si pune 3 linguri intr-un vas rezistent la cuptor. Pune un strat de lazane, jumatate din legume si o treime din sosul de rosii. Repeta cu inca un strat de lazane si spanac. Finiseaza cu un strat de paste si sosul de rosii. Da la cuptor 30 minute.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste