Involtino

O combinatie delicioasa de muschi de vita, sunca si ciuperci.

4 portii
Timp de pregatire: 30 min

Ingrediente:

(/portie)

  • 250g muschi vita
  • 25g ciuperci
  • 25g costita afumata
  • 20g sunca presata
  • 1 triunghi de branza topita
  • 350 ml vin rosu
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare, piper

Mod de preparare:

Bateti muschiuletul pana la grosimea de 1 cm. Puneti peste el felia de sunca presata, apoi branza topita, ciupercile, costita afumata (sau slanina afumata), sarea si piperul.
Rulati si prindeti cu scobitori, pentru a mentine aceasta forma.

Intr-o tigaie cu ulei incins prajiti carnea pe o parte si pe alta, timp de 2-3 min. Turnati apoi vinul si lasati sa fiarba inabusit, timp de 20 min, pana se formeaza un sos bine legat.

Serviti cald, cu diverse garnituri, dupa gust.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate italienesti