Inimioare de ciocolată

inimioare

Cel mai bun fel de a arăta cuiva cât de mult îl iubeşti …

2 bucăţi • Gata în 30 minute + plus timp de răcire

50 g zahăr tos

1 ou

40 g făină

1⁄2 linguriţă praf de copt Dr. Oetker

10 g cacao Dr. Oetker

2 linguriţe lichior de migdale

100 ml frişcă lichidă

100 g inimioare colorate, de la Dr. Oetker, pentru décor

PENTRU GANAŞ

4 1⁄2 linguri frişcă lichidă

100 g Glazură neagră, de la Dr. Oetker

1 linguriţă unt

Cum se prepară:

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec. Combină cu mixerul electric zahărul cu oul, până când amestecul se deschide la culoare. Cerne făina, praful de copt şi cacaua într-un bol şi apoi combină cu oul. Toarnă compoziţia în tava şi nivelează suprafaţă.

2 Dă la cuptor 12-15 minute, până când se pătrunde. Lasă la răcit pe grătarul metalic şi apoi decupează cu ajutorul unei forme speciale 7 inimioare. Stropeşte fiecare bucată cu 1⁄2 linguriţă lichior.

3 Pentru cremă de ganaş, pentro o variantă rapidă, înlocuieşte ganaşul cu Glazură cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker.

5 Unge deasupra cu cremă de ganaş sau Glazură cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker, şi ornează cu Inimioare – ornamente de zahăr.

Recomandare

Pentru o variantă rapidă, prepară Glazura cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker. Un decor de efect obţii cu Inimioare – ornamente de zahăr.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri