Inimioare cu migdale

inima

Ingrediente pentru 25 bucati
Timp preparare: 35 min.
Timp copt: 20 min.

Ingrediente:

  • 300 g faina integrala
  • 150 g zahar pudra
  • 25 g migdale macinate
  • 150 g unt
  • 1 ou mare, batut
  • 3 linguri fulgi de migdale

Pentru crema

  • 150 ml frisca lichida
  • 1 lingura unt
  • 300 g ciocolata cu lapte, rupta bucati

Mod de preparare:

1 Preincalzeste cuptorul la 4/180 oC. Amesteca faina, zaharul, migdalele si untul cu mana, pana ce totul are aspect de pesmet; adauga oul si 1lingura de apa.

Framanta aluatul doar pentru ca sa se amestece, inveleste-l in film alimentar si da la rece timp de 30 minute.

2 Incalzeste frisca si untul pana cand aproape dau in clocot. Adauga ciocolata si amesteca pana se topeste. Da la rece 1ora.

3 Framanta aluatul, intinde o foaie (3 mm), taie forme de inimioare si asaza pe tava tapetata cu hartie pergament. Pe jumatate din cantitate presara fulgi de migdale si da la cuptor 10-15 minute.

4 Freaca amestecul de ciocolata pana devine cremos si unge biscuitii fara migdale. Apoi lipeste cate un biscuit cu migdale.

Pofta buna!   

 

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)