Inele de caracatiță

inele de caracatita

2 porții, gata în 10 minute, 416 calorii per porţie

Ingrediente necesare preparării inelelor de caracatiță

300 g inele de caracatiță decongelate

3 linguri amidon

3 linguri mălai

1 linguriță piper roșu și negru, zdrobit plus roșu pentru presărat

Un praf de chilli

3 linguri ulei de floarea soarelui

Cum prepari inelele de caracatiță

1 Decongelează caracatița și usucă cu hârtie absorbantă. Într-o pungă de plastic combină amidonul, mălaiul, 1-2 lingurițe sare, piperul și chilli. Adaugă inelele și amestecă bine pentru a se tapeta uniform.

2 Încinge uleiul la temperatura maximă și prăjește inelele 1-2 minute pe fiecare parte, până când devin aurii și crocante. Lasă să se scurgă pe hârtie absorbantă și apoi serveşte imediat presărate cu piper roșu zdrobit.

Sursa foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar