Inele Alfredo

Gusturile tale în materie de bijuterii și accesorii îți trădează personalitatea. Iar dacă ești pasionată de modă, de ce să nu o aduci și în bucătărie?

Azi îți propunem să îți accesorizezi ținuta cu o rețetă pe măsură. Dacă accesoriile tale preferate sunt inelele și ai o colecție impresionantă, ce ar fi să le porți cu o rețetă de paste alfredo?

Este o rețetă ușor de făcut, dar sofisticată și plină de personalitate, exact ca tine.

Ingrediente

  • 300 g melcișori Pambac
  • 4 linguri unt
  • 100 g parmezan
  • piper negru macinat
  • sare
  • 100 ml smântână
  • un praf nucșoară

Mod de preparare

  1. Se fierb melcișorii Pambac conform instrucțiunilor de pe ambalaj. NU se scurg la final.
  2. Separat, se topește untul la foc mic. În timp ce se topește, se adaugă smântâna. Se amestecă bine ca să se combine. Nu se oprește focul, în schimb se ține cât se poate de mic.
  3. Când au fiert pastele, se iau cu un clește direct din oală, fără a fi scurse, și se adaugă peste amestecul de unt și smântână.
  4. Se adaugă jumătate din cantitatea de parmesan și se amestecă bine.
  5. Dacp este nevoie se mai adaugă câteva linguri din apa în care au fiert pastele.
  6. Se adaugă restul de parmesan și se repetă.
  7. Se servește cu un praf de nucșoară.

Pentru această rețetă îți recomandăm pastele Pambac tip melcișori, dar nu uita că poți folosi orice alt sortiment – spaghete, tuburi, spirale, elice etc. Pentru un plus de nutrienți, încearcă și pastele integrale Pambac, bogate în minerale, vitamine și fibre.

Nu rata următoarea rețetă la modă – șirag quatro formaggi

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala