Iepure fraged cu bere

Berea este delicioasă când o folosești la prepararea bunătăților. Iată cum poți face un iepure fraged cu bere, perfect pentru ocazii speciale:

iepure-bere

* 4 porții * timp de preparare 1 oră și 30 de minute

INGREDIENTE

un iepure de 1,5 kg

3 cepe

o cutie mica ciuperci

250 ml bere blonda

un cub concentrat de pui

200 ml apa

4 linguri ulei

2 linguri faina

sare și piper după gust

nucsoara

MOD DE PREPARARE

  1. Într-o cratița cu pereți înalți se încinge uleiul si se pune iepurele porționat la rumenit. Se lasa sa se rumeneasca pe ambele parți si apoi se scoate.
  1. Se pune ceapa la calit, apoi se adauga ciupercile. Dupa ce ceapa s-a înmuiat, sepune faina, se amesteca energic si apoi se stinge cu concentratul de pui desfacut în apa. Se amesteca bine.
  1. Se lasa 5 minute sa se lege sosul, se adauga berea si apoi bucațile de carne.
  1. Se acopera si se lasa la fiert 45 de minute la foc mic.

 

O rețetă Libertatea pentru Femei.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar