Gwen Stefani, noua ambasadoare L’Oreal Paris

Voce a trupei “No Doubt”, compozitoare si textiera, Gwen Stefani devine de astazi ambasadoare a brandului L’Oreal Paris.

“Nu imi vine sa cred ca sunt una dintre fetele L’Oreal. Imi place sa arat impecabil pe scena sau cand filmez, acesta a fost intotdeauna pentru mine unul dintre rolurile preferate ca parte in trupa. Iar faptul ca acum am ocazia sa lucrez cu o echipa atat de moderna si talentata este cu adevarat emotionant. Sunt chiar o fata norocoasa!” spune Gwen Stefani.

“Gwen este o artista uimitoare care are un talent fascinant, de aceea suntem incantati sa o avem la bord. Ea a ridicat notiunea de frumusete la un alt nivel, undeva intre stil si arta. Un rock star si un fashion icon, ea reprezinta cu siguranta o muza moderna a timpului ei” spune Cyril Chapuy, Presedinte la nivel global al marcii L’Oreal Paris.

Gwen a fost membra a trupei “No Doubt” inca din 1987. Impreuna au vandut peste 30 de milioane de albume, au primit nenumarate nominalizari la premiile Grammy si au castigat doua in 2003.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Noutati