Gustarea Visul lui Joseph

Ingrediente:

  • 2-3 creveti
  • 30 g boabe de fasole alba
  • 25-30 g ficat de gasca
  • o rosie
  • doua ciuperci
  • frunze proaspete de rozmarin
  • un sfert de dovlecel
  • doua linguri ulei de masline
  • 3 linguri vin alb (sec)
  • 3 linguri zeama de peste
  • 3 catei de usturoi
  • sare si piper alb, dupa gust

Mod de preparare:

Boabele de fasole se tin peste noapte intr-un vas cu apa, apoi se spala foarte bine. Se ia o tigaie de teflon, pusa pe un foc mediu. Se toarna uleiul de masline.

Dupa ce se incalzeste usor, se pun crevetii, dovlecelul si bucata de ficat. Se presara sarea, piperul si se adauga usturoiul. Dupa un minut, se pun si boabele de fasole, apoi, frunzele de rozmarin, pentru aroma. Se toarna vinul alb, se adauga zeama de peste, se acopera ermetic cu un capac si se tine un minut asa.

Dupa ce se scoate preparatul, se ia rosia, se goleste de continut si se umple cu boabele de fasole.
Se orneaza cu capete de creveti si se serveste alaturi de un pahar cu vin alb, demi-sec.

reteta furnizata de Joseph Hadad Executive Chef la Casa Vernescu Restaurant

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari