Gratin de pui cu smantana si spanac

Gratin de pui cu smantana si spanac
1. Incinge uleiul de masline intr-o tigaie incapatoare. Adauga cartofii, ceapa si usturoiul si caleste-le 12-15 min, acoperite cu un capac, pana se inmoaie legumele si se rumenesc usor. Mareste flacara si adauga vinul alb si concentratul vegetal, lasa sa dea in clocot, apoi adauga mustarul si frunza de dafin. Redu flacara si fierbe la foc mic 10 min pana cand scade la doua treimi.

2. Incinge grill-ul la mediu. Adauga carnea de pui in tigaie si fierbe la foc mic inca 10 min, pana se patrunde. Incorporeaza smantana si spanacul si pune din nou pe foc. Asezoneaza dupa gust si pune totul intr-un vas.

3. Amesteca pesmetul, parmezanul si nucile. Presara peste pui, pune vasul sub grill si lasa-l pana se rumeneste.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare