Gratin de gnocchi cu fenicul și cârnăciori

gratin de gnocchi

6 porții gata în 30 minute, 426 calorii per porție, 21 g grăsimi, 39 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării gratinului

500 g cârnați proaspeți

1 linguriță ulei de măsline

1 bulb de fenicul, tocat mărunt

1 lingură semințe de fenicul

1 linguriță boia iute

500 g gnocchi

250 ml supă limpede de pui

O mână mică de pătrunjel și tarhon, tocat

75 g pesmet

50 g șvaițer, răzuit

Cum prepari gratinul de gnocchi cu fenicul și cârnăciori

1 Încinge uleiul la semnul 6/200 C. Scoate carnea din cârnați și taie bucăți mici.

2 Încinge uleiul într-un vas adâncit și prăjește carnea 5-6 min, amestecând continuu pentru ca să se sfărâme.

3 Adaugă feniculul și  prăjește 5 min, până când se pătrunde. Adaugă semințele de fenicul și boiaua. Adaugă gnocchi și amestecă. Toarnă compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și toarnă deasupra supa.

4 Într-un bol mic, combină verdeața cu pesmetul și aproape tot șvaițerul. Presară deasupra și dă la cuptor 15 min până când se rumenește.

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar