Gratin de gnocchi cu fenicul și cârnăciori

gratin de gnocchi

6 porții gata în 30 minute, 426 calorii per porție, 21 g grăsimi, 39 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării gratinului

500 g cârnați proaspeți

1 linguriță ulei de măsline

1 bulb de fenicul, tocat mărunt

1 lingură semințe de fenicul

1 linguriță boia iute

500 g gnocchi

250 ml supă limpede de pui

O mână mică de pătrunjel și tarhon, tocat

75 g pesmet

50 g șvaițer, răzuit

Cum prepari gratinul de gnocchi cu fenicul și cârnăciori

1 Încinge uleiul la semnul 6/200 C. Scoate carnea din cârnați și taie bucăți mici.

2 Încinge uleiul într-un vas adâncit și prăjește carnea 5-6 min, amestecând continuu pentru ca să se sfărâme.

3 Adaugă feniculul și  prăjește 5 min, până când se pătrunde. Adaugă semințele de fenicul și boiaua. Adaugă gnocchi și amestecă. Toarnă compoziția într-un vas adâncit rezistent la cuptor și toarnă deasupra supa.

4 Într-un bol mic, combină verdeața cu pesmetul și aproape tot șvaițerul. Presară deasupra și dă la cuptor 15 min până când se rumenește.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar