Gogoși glasate

gogosi glasate

12 bucăți gata în 30 de minute + timp de răcit, 76 calorii per porție, 3 g grăsimi, 10 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării gogoșilor glasate

Ulei pentru uns

50 g făină cu factor de creștere plus un praf de bicarbonat

30 g cacao

50 g zahăr tos

50 ml lapte

1 ou

Un cub de unt

1 linguriță esență de vanilie

50 g ciocolată cu lapte și ciocolată albă, topită separat

Ornamente după preferință

Cum prepari gogoșile glasate

1 Încinge cuptorul la semnul 3/160°C. Unge cu ulei o tavă specială cu adâncituri pentru gogoși. Cerne făina, bicarbonatul și cacaua, adaugă un praf de sare și zahărul. Într-o cană combină oul, laptele, untul și vanilia. Fă o adâncitură în mijlocul bolului cu făină și combină cu amestecul de ou.

2 Umple formele pe trei sferturi și dă la cuptor 8-10 minute. Lasă să se răcească în tavă 5 minute.

3 Înmoaie gogoșile în ciocolată topită și presară ornamentele înainte de a așeza pe grătar metalic ca să se întărească.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar