Galete de rizoto cu caşcaval

Risotto_Cakes_R

Crocante la exterior şi moi şi topite în interior – o combinaţie irezistibilă!

4 porţii • Gata în 15 minute + timp de răcire

■ ½ cantitate de baza de rizoto

■ 2 linguriţe pesto

■ 200 g caşcaval, tăiat cuburi

■ 1 ou, bătut

■ 200 g pesmet proaspăt

■ Ulei de floarea soarelui pentru prăjit în bazin

 Mod de preparare

1 Pe tava de copt întinde rizoto-ul într-un strat subţire şi dă la rece. Combină apoi rizoto-ul cu pesto şi modelează galete, încorporând în interior câte un cub de caşcaval sau de mozzarella.

Dă la congelator pâna când se întăresc.

2 Dă chiftelele prin oul bătut şi apoi prin pesmet. Încinge uleiul într-un vas adânc şi prăjeşte galetele pe rând, până când se rumenesc – circa 2-3 minute pe fiecare parte.

Pont! Serveşte galetele la cină cu salata verde şi rucola sau ca garnitură la friptură.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala