Galete de rizoto cu caşcaval

Risotto_Cakes_R

Crocante la exterior şi moi şi topite în interior – o combinaţie irezistibilă!

4 porţii • Gata în 15 minute + timp de răcire

■ ½ cantitate de baza de rizoto

■ 2 linguriţe pesto

■ 200 g caşcaval, tăiat cuburi

■ 1 ou, bătut

■ 200 g pesmet proaspăt

■ Ulei de floarea soarelui pentru prăjit în bazin

 Mod de preparare

1 Pe tava de copt întinde rizoto-ul într-un strat subţire şi dă la rece. Combină apoi rizoto-ul cu pesto şi modelează galete, încorporând în interior câte un cub de caşcaval sau de mozzarella.

Dă la congelator pâna când se întăresc.

2 Dă chiftelele prin oul bătut şi apoi prin pesmet. Încinge uleiul într-un vas adânc şi prăjeşte galetele pe rând, până când se rumenesc – circa 2-3 minute pe fiecare parte.

Pont! Serveşte galetele la cină cu salata verde şi rucola sau ca garnitură la friptură.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Bucataria Internationala