Fursecuri in stil mediteraneean

Ingrediente pentru cca 40 de bucati:

  • 200 g margarina
  • 150 g zahar
  • 2 oua
  • 400 g faina
  • 125 g alune zdrobite
  • Esenta de portocale

Mod de preparare:

Se amesteca bine margarina cu zaharul, Apoi se adauga ouale si sare. Se presara treptat faina si alunele pisate si se amesteca. Coca rezultata se imparte in doua si se modeleaza in doua rulouri; se pun in folie si se lasa la frigider. Se portioneaza coca in 40 de cercuri egale, subtiri. Se pun fursecurile in tava. Se incinge cuptorul la 180°C si se lasa la copt 15-20 de minute. Se umezesc frecvent cu esenta de portocale diluata in apa. Dupa ce se racesc, se decoreaza cu alune zdrobite si se presara zahar vanilat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri