Fursecuri daneze, cu doar 3 ingrediente

Danezii stiu cum sa faca un desert foarte simplu, rapid și delicios! Mai mult, nu ai nevoie decât de trei ingrediente. Iată cum se fac fursecurile daneze:

fursecuri-daneze

* 6-8 porții * timp de preparare:10 minute * timp de coacere: 25 de minute

INGREDIENTE

½ ceașcă zahăr pudră

1 baton unt

2 cești făină

MOD DE PREPARARE

1. Preîncălzește cuptorul la 180 de grade.

2. Bate bine untul cu zahărul, până se incorporează tot.

3. Adaugă făina puțin câte puțin, până se incorporează și aceasta. Amestecă încontinuu, până se face o pastă omogenă. Dacă nu se leagă aluatul deloc, poți adăugă o linguriță sau două de apă.

4. Cu o lingură ia câte puțin din aluat și așază-l în tava de copt (tapetată cu hârtie de copt).

5. Dă tava la cuptor pentru 20-25 de minute, până ce fursecurile se fac aurii. Pe deasupra poți presăra câteva cristale de zahăr, opțional.

Poftă bună!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din cozonac, chec, fursecuri si biscuiti (deserturi pe baza de aluat de casa)