Fursecuri cu crema si gem

Fursecuri cu crema si gem
1. Preincalzeste cuptorul la semnul 4/180°C. Intr-un bol larg, bate cu mixerul electric untul cu zaharul, pana cand amestecul se deschide la culoare si devine pufos, adauga vanilia si faina si combina. Tapeteaza tava de copt cu hartie si modeleaza mici bile cu mana si asaza-le in tava – vei obtine circa 24-28 de bucasi. Aplatizeaza cu furculita, lasand urmele dintilor deasupra. Da la cuptor 12-15 minute, pana cand se patrund. Lasa sa se raceasca pe gratar metalic.

2. Pentru crema, combina cu mixerul electric untul cu zaharul, pana cand amestecul se deschide la culoare si devine pufos si adauga vanilia. Unge cu crema un fursec si cu gem un altul si apoi asambleaza-le; procedeaza la fel cu restul.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri