Fructe de padure cu frisca

Cea mai buna combinatie la desert!

4 portii
Timp de preparare: 10 min.
315 calorii, 23 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml crema de lapte (preparata din puding de vanilie)
  • 400 g fructe de padure (congelate, aduse la temperatura camerei)
  • cateva fursecuri "limbi de pisica", pentru servit

Mod de preparare:

1 Bate frisca pana cand isi mentine forma si apoi amesteca cu crema de lapte, preparata dinainte si racita.
2 Imparte fructele in 4 pahare mari de desert si toarna deasupra crema obtinuta. Orneaza cu fursecuri si serveste.

 

Sugestie avantaje:
Printre fructe poti sa adaugi cateva fursecuri cu ciocolata, rupte bucati, sau cateva alune, rumenite si tocate.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)