Fructe de padure cu frisca

Cea mai buna combinatie la desert!

4 portii
Timp de preparare: 10 min.
315 calorii, 23 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 200 ml frisca lichida
  • 250 ml crema de lapte (preparata din puding de vanilie)
  • 400 g fructe de padure (congelate, aduse la temperatura camerei)
  • cateva fursecuri "limbi de pisica", pentru servit

Mod de preparare:

1 Bate frisca pana cand isi mentine forma si apoi amesteca cu crema de lapte, preparata dinainte si racita.
2 Imparte fructele in 4 pahare mari de desert si toarna deasupra crema obtinuta. Orneaza cu fursecuri si serveste.

 

Sugestie avantaje:
Printre fructe poti sa adaugi cateva fursecuri cu ciocolata, rupte bucati, sau cateva alune, rumenite si tocate.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)