Friptura de vita in stil mediteranean

Friptura de vita in stil mediteranean
1. Presara carnea cu piperul zdrobit. Infige cate o scobitoare prin fiecare bucata de ceapa. Incinge gratarul la temperatura potrivita si rumeneste ceapa 3-4 minute pe fiecare parte. Asaza fripturile pe gratar si rumeneste 2-3 minute pe fiecare parte pentru a obtine o friptura potrivit de patrunsa. In ultimele 5 minute, asaza si rosiile pe gratar.

2. Asaza carnea pe platoul preincalzit si acopera cu folie de aluminiu. Lasa friptura sa stea 10 minute inainte de a o taia fasii oblice.

3. Asaza felia de paine prajita pe platou si stropeste cu putin otet balsamic si ulei, apoi asaza deasupra fasii de carne, ceapa rumenita, rosii si frunze de papadie. Presara fasii de parmezan si stropeste cu restul de otet.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita