Friptură de vită cu portocală și ghimbir

friptura de vita cu portocala si ghimbir

4 porții, 487 calorii per porție, 15 g grăsimi, 40 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării fripturii

4×175 g friptură de vită

Zeama de la 2 portocale

3 cm ghimbir răzuit

½ linguriță ulei de susan

1 lingură sos de soia

1 linguriță miere

1 linguriță sherry sau coniac

4 buc pak choi, tăiate în două

500 g orez fiert la microunde cu cocos, lemongras și chilli

Cum prepari friptura de vită cu portocale și ghimbir

1 Într-o pungă de plastic pune carnea, ghimbirul, uleiul de susan, sosul de soia, mierea și sherry și dă la rece minim 20 min.

2 Încinge un vas neaderent și prăjește friptura 3 min pe fiecare parte. Transferă pe platou încălzit și ține la cald.

3 Adaugă pak choi în vas, cu tăiatura în jos și prăjește 2 min apoi întoarce și stinge cu marinata rămasă. Adu la punctul de fierbere și ține pe foc 2 min.

4 Între timp, dă orezul la microunde, conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj și porționează în farfurii. Adaugă pak choi, friptura și stropește cu sosul fierbinte.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar