Friptura de porc cu cuisoare

Ingrediente:

  • 1 pulpa de porc de cca 1 kg
  • 2 linguri de mustar
  • sare, piper
  • patrunjel verde
  • 6 linguri de ulei
  • cuisoare intregi
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • 1/2 lamaie
  • 2 linguri de unt
  • 500 g bere blonda
  • 2 linguri de miere

Mod de preparare:

  1. Se face un amestec din mustar, sare, piper, patrunjel verde tocat, cimbru, coaja rasa de lamaie si miere. Cu acest amestec se unge pulpa de porc, in care se infig apoi, din loc in loc, cuisoare. Se lasa la marinat 30 minute.
  2. Untul, otetul si berea se pun intr-o cratita. Se adauga pulpa si se da la cuptor pentru doua ore.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc