Friptura de curcan in sos de mere, condimentata cu cimbru

PASUL 1. Taie merele sferturi, indeparteaza casuta semintelor si stropeste-le cu zeama de lamaie. Intr-un vas neaderent, incinge untul si rumeneste escalopul timp de trei-patru minute, pe fiecare parte. Pastreaza-le la cald invelite in folie de aluminiu. Rumeneste merele si cimbrul in acelasi vas, timp de doua minute. Stinge cu sucul de mere si supa de pui si lasa sa dea cateva clocote.

PASUL 2. Dilueaza faina sau amidonul cu smantana si adauga in sos, amestecand continuu, doua minute, pana cand se leaga. Potri­veste gustul de sare, piper si adauga mustarul. Adauga escalopul pastrat la cald si tine pe foc pana cand se infierbanta complet.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare