Frigărui vegetariene

fresh marinated vegetables and mushrooms grilled with bacon

4 porții gata în 30 de minute, 293 calorii per porție, 19 g grăsimi, 16,5 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării frigăruilor vegetariene

– 6 cârnăciori vegetarieni

– 2 ardei gras, tăiat bucăți

– 75 g ciuperci

– 2 cepe roșii mici, tăiate sferturi

– 4 linguri ulei de măsline

– 2 linguri pătrunjel

– Sos de înmuiat

– 1 linguriță susan

– Zeamă de lămâie

– 1 lingură miere

– 1 fir ceapă verde, tăiat segmente

Cum prepari frigăruile vegetariene

1 Pune la înmuiat în apă 8 țepușe din lemn 30 minute. Taie cârnăciorii în bucăți egale și înfige pe țepușe câte 2-3 bucăți de cârnăcior alternând cu legumele.

2 Combină uleiul cu pătrunjelul și unge frigăruile. Frige pe grătar 5-10 minute, întorcând până când se rumenesc uniform.

3 Combină ingredientele pentru sosul de înmuiat și servește cu frigăruile.

 

Sursa foto: thinkstock.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar