Frigărui de pui cu sos curry

4 porții gata în 30 minute

frigarui de pui cu sos curry

Ingrediente necesare frigăruilor de pui cu sos curry

600 g fileuri de piept de pui tăiate bucăți

4 linguri pastă de curry

150 g iaurt natur

O lingură ulei de floarea-soarelui

O ceapă tăiată felii

165 ml lapte cocos

25 g fulgi de migdale

200 g orez basmati

200 g fasole verde fiartă

3 linguri zacuscă sau pastă picantă de mango

O mână de pătrunjel tocat

Chifle pentru servit

Cum prepari frigăruile de pui

Combină carnea cu o lingură pastă de curry și 2 linguri iaurt. Încinge grătarul la temperatură medie. Înfige carnea pe țepușe și frige 10-15 minute.

Într-un vas pe foc încinge uleiul și prăjește ceapa. Adaugă pasta de curry rămasă și fierbe 2 minute. Stinge cu laptele de cocos, iaurtul rămas și adaugă migdalele. Fierbe înăbușit 10 minute.

Între timp, fierbe orezul conform instrucțiunilor înscrise pe ambalaj. În ultimele 4 minute adaugă fasolea verde. Scurge de lichid și combină cu zacusca și pătrunjelul. Stropește frigăruile cu sosul de curry și servește cu chifle proaspete.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar