Frigarui de pui cu cartofi

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 125 g cartofi noi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 ardei gras
  • 2 bucati piept de pui
  • 1 lingura patrunjel proaspat
  • Sare

Mod de preparare:

1 Pune la inmuiat in apa calda 4 tepuse din lemn. Intr-un vas pune la fiert in apa cu sare 125 g cartofi noi, taiati in doua, sau cartofi taiati cuburi de cativa centimetri. Lasa sa fiarba la foc mic timp de 10 minute. Scurge de apa si pune-i intr-un bol; toarna deasupra 2 linguri ulei de masline, 1 lingura otet balsamic, 1 ardei gras, taiat cuburi, si 2 bucati piept de pui, taiat cuburi.

2Presara sare si adauga 1 lingura patrunjel proaspat, tocat. Amesteca si apoi infige alternativ pe tepuse toate ingredientele. Incinge gratarul din fonta si frige timp de 10 minute, pana cand carnea se patrunde. Stropeste cu otet balsamic si serveste.

 

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare