Frigarui de pui

4 portii
Timp de preparare si gatit: 30 min., plus timp de marinat
130 calorii, 10 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 linguri curry
  • 300 ml smantana dulce
  • 1 ardei iute/chilli, curatat de seminte si tocat
  • 12 fire de ceapa verde
  • 500 g piept de pui, dezosat si taiat cuburi

pentru sos:

  • 2 linguri curry
  • 3 linguri unt de arahide
  • 200 ml smantana dulce

Mod de preparare:

1 – Pentru a pregati marinata, amestecati smantana cu praful de curry si presarati ardeiul iute. Puneti carnea intr-un bol si turnati marinata deasupra. Lasati sa stea la rece timp de 1 ora sau peste noapte.

Infigeti pe tepusa un segment de ceapa verde, adaugati bucati de pui si apoi iarasi ceapa verde. Puneti frigaruile pe gratarul incins la temperatura potrivita si frigeti-le timp de 8-10 minute, pana cand carnea se patrunde complet, avand grija sa le intoarceti o data.

2 – Pentru a pregati sosul, incalziti smantana pe foc timp de 1 minut si apoi adaugati praful de curry si untul de arahide. Serviti frigaruile asezate pe frunze de salata verde si cu sos alaturi.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare