Frigărui de cartofi și ardei gras

Dacă vremea e frumoasă, atunci pune grătarul în funcțiune – dacă nu, atunci folosește grătarul din fontă.

frigarui-cartofi

• 6 porții • Gata în 25 min • 170 calorii per porție • 8 g grăsimi

INGREDIENTE

■ 750 g cartofi mici

■ 2 buc ardei gras, tăiat bucăți

■ 4 linguri ulei de măsline

■ 3 căței de usturoi, zdrobit

MOD DE PREPARARE

1 Pune 12 țepușe din lemn la înmuiat în apa 30 min. Fierbe cartofii în apa cu sare 15 min, pâna când se patrund și apoi scurge de apa.

2 Înfige pe țepușe bucați de cartofi ți de ardei și așaza frigaruile într-un vas. Stropește-le cu ulei, presara usturoiul și 1 lingurița de sare.

3 Da la gratarul încins la maximum 10 min, întorcând frecvent, pâna când se rumenesc.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne