Frigarui de berbecut in stil italian

Din carnea marinata rezulta o friptura suculenta si frageda, de care nu te mai saturi mancand!

 

327 calorii, 22 g grasimi per portie
Timp de gatit: 15 min., plus timp de marinat

Ingrediente pentru 4 portii :

  • 600 g cotlet de berbecut, curatat de grasime
  • 2 linguri ulei de masline
  • 3 linguri otet balsamic
  • 1 lingura jeleu de coacaze rosii (poti inlocui cu mustar de Dijon)
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • 1 lingura rozmarin, tocat

Mod de preparare:

1 Taie carnea bucati mari si infige-le pe tepuse din lemn. Asaza frigaruile intr-un vas larg. Amesteca restul ingredientelor si presara sare si piper negru, proaspat macinat. Toarna lichidul peste frigarui si lasa la marinat minimum 30 minute.
2 Preincalzeste gratarul la temperatura maxima si frige carnea circa 15 minute, intorcand de cateva ori, pana cand bucatile de carne se patrund. Serveste frigaruile fierbinti, cu garnitura de paste si salata de rosii cu ceapa, dreasa cu vinegreta preferata.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate italienesti