Foitaj cu pere fierte in vin

Foitaj cu pere fierte in vin
1. Pune vinul si zaharul la fiert si dupa ce se topeste adauga perele si lasa sa fiarba la foc mic 25 de minute. Lasa deoparte sa se raceasca. Scote perele din sirop si da-le la rece. Fierbe siropul ramas in vas pana cand scade la 4 linguri.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Tapeteaza tava de copt cu hartie si asaza foaia de placinta; apoi unge cu unt topit si pliaza in doua pe lungime. Unge din nou cu unt si pliaza inca o data pe lungime. Procedeaza la fel cu toate foile de placinta, presara zahar si da la cuptor 15 minute.

3. Bate frisca si apoi combin-o cu branza de vaci. Adauga 2-3 linguri sirop si amesteca. Taie perele bucati. Asaza o foaie de placinta pe platou, intinde un strat din jumatate de crema, presara jumatate din cantitatea de pere si repeta procedeul cu ingredientele ramase. Serveste intr-o ora.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din tarte, salate si budinci cu fructe (deserturi pe baza de fructe)