Foitaj cu cascaval si ciuperci

O imbinare perfecta intre gustul cascavalului, aroma ciupercilor si fragezimea aluatului 8 bucati
Timp de pregatire: 40 min.

Ingrediente:

Aluatul fraged pentru tarte il puteti cumpara gata preparat din comert.

pentru umplutura

  • 150 g ciuperci taiate felii
  • 1 catel de usturoi zdrobit
  • 500 g aluat de foitaj
  • 100 g cascaval
  • 1 lingurita cimbru
  • sare si piper negru
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

1 Preincalziti cuptorul la semnul 6/200sC. Incingeti 1 lingura ulei de masline si prajiti timp de 3 minute, amestecand incontinuu, 1catel de usturoi zdrobit, ciupercile taiate felii si 1 lingurita de cimbru. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat. Lichidul trebuie sa se evapore complet.
2 Taiati aluatul de foitaj in 8 triunghiuri. Taiati cascavalul in 8 felii subtiri.
Pe fiecare bucata de aluat asezati cate o felie de cascaval, o lingurita de ciuperci si apoi presarati boia iute. Rulati, incepand de la baza triunghiului, si asezati-le pe hartie pergament. Ungeti-le cu galbenus si dati-le la cuptor timp de 25 minute, pana cand se rumenesc.
Ca sa ramana crocante, impachetati-le in hartie pergament dupa ce se racesc complet.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne